Deze haarkleuren zijn zeker het proberen waard in 2019

Print
Deze haarkleuren zijn zeker het proberen waard in 2019

Foto: Pinterest

Je kent die uitspraak wel: "new year, new me". Misschien tijd voor een andere haarkleur dan? Deze 5 haarkleuren zullen het komende jaar helemaal in zijn. Welke vind jij de mooiste?

BABYBLOND

Ben je al een blondie of wil je er een worden? Ga dan eens voor platinablond, maar dan met een iets zachtere tint: babyblond! Het gaat hier dus niet om echt wit haar, maar erg lichtblond met een lichtgele schijn. Net zoals Hilary Duff enkele dagen met haar haardos heeft gedaan!

 

KARAMEL BROWNIE

Nee, we hebben het niet over de nieuwe chocolademelk van Starbucks, maar over een prachtige haarkleur! Voor meisjes met chocoladebruine lokken is het tijd om nog een ingrediënt toe te voegen: karamel! Dit doe je door enkele lokken nonchalant in een lichtere bruine kleur te kleuren. De truc is om dit mooi in te blenden tussen de donkerbruine haren. In dat donkere haar zullen de karamelkleurige lokken nog beter uitkomen!

 

PIKZWART

Voor de stoere chicks onder ons: probeer eens een pikzwart kapsel. Als je donker gaat, doe het dan ineens goed! Het mooiste effect zal je hierbij verkrijgen als het haar mooi glanst en er gezond uit ziet. Gepaste haarproducten gebruiken is dus een must!

 

TOASTED MARSHMALLOW

Mmm, marshmalllow. Niet enkel lekker boven het vuur maar ook een prachtige haarkleur die trouwens helemaal in is. De ‘toasted marshmallow’ kleur bevat tinten blond, maar met enkele donkere stukken in. Net zoals een marshmallow die je boven het vuur houdt! Als je nog inspiratie zoekt, kan je die hier vinden.

 

BRONDE

De “bronde” kleur gaat nooit out of style. Meiden die het liever iets neutraler houden kunnen deze klassieker eens uitproberen. De mengeling tussen blond en bruin staat prachtig bij zowaar iedereen en is zeker het proberen waard!

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video