Hoera! Selena Gomez ontwerpt eigen collectie voor Puma

Print
Hoera! Selena Gomez ontwerpt eigen collectie voor Puma

Foto: Puma

Selena Gomez is al langer het gezicht van Puma, maar deze keer heeft ze echt de kans gekregen om mee een eigen collectie te ontwerpen. Deze krijgt de naam ‘Strong Girl’, wat ook de initialen van Selena's volledige naam zijn.

Puma maakte dit woensdag bekend op hun Instagrampagina met een filmpje waarin powerwoman Selena en nog enkele andere meiden verklaren dat ze “strong” zijn. De dag erna kondigde Puma aan in deze post dat de collectie 12 december gelanceerd zal worden. Wij zijn benieuwd!

Uit een preview die we van de collectie konden te pakken krijgen, ziet het er alvast veelbelovend uit. Het assortiment is niet mis: het is een breed pakket aan schoenen, hoodies, sportbeha’s, sokken, en zelfs mutsen. Selena heeft zich voor de sportkleding aan een vrij simpel kleurenpallet gehouden met wit, grijs, zwart en rood als basiskleuren. Hieronder kan je al een sneak peek zien van wat er komen zal op 12 december. Go Selena!

Selena is trouwens niet de enige die niet vies is van een samenwerking met een veelbesproken modemerk. Zo is Miley Cyrus ook een collab aangegaan met Converse. Dit deed ze ook al eerder, waaruit de alombekende All Stars met reuzeplateuzolen voortvloeiden. Voor deze collectie die in Bershka zal verkocht worden, heeft ze enkele nieuwe versies ontworpen. Zoals we konden verwachten, zijn de stuks zeker à la Miley, wat betekent: glitters, felle kleuren en opvallende designs. Zo zijn blauwe en roze versies van de plateauzool All Stars, maar ook vrijetijdskleding zoals tracksuit en comfy sweatshirts onderdeel van haar collectie. Deze zijn sinds 29 november beschikbaar bij Bershka maar ook online bij Converse.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video