PROEVEN: Starbucks verkoopt nu de lekkerste kerstspecials EVER

Print
PROEVEN: Starbucks verkoopt nu de lekkerste kerstspecials EVER

Foto: Instagram: Starbucks

Omg! Ooit al eens een ‘salted caramel brownie hot chocolate’ geproefd? Zo nee, tijd om een sprintje te trekken naar de dichtstbijzijnde Starbucks. Zij komen dit eindejaar namelijk weer met enkele seasonal specials en wij kunnen niet wachten om deze goddelijke drankjes te proeven!

Het eerste drankje is al meteen een voltreffer. De ‘salted caramel brownie hot chocolate’ bevat alle ingrediënten voor de chocolademelk van je dromen. Gestoomde melk met chocolade en caramelsaus, een grote toef slagroom met browniesmaak, afgewerkt met browniekruimels en stukjes caramel… Euhm... Wij hebben dit nodig, en wel nu!

Starbucks zou Starbucks niet zijn als ze niet over the top zouden gaan. Starbucks voorziet namelijk nòg een kerstspecial voor de coffeelovers: de 'caramel brûlée latte'. Deze latte met een knipoog naar het heerlijke crème brûlée dessert, laat ons meteen wegdromen. Voor dit drankje is zachte melk gemixt met verse espresso en gestoomd met een geheime “crème brûlée saus. De latte wordt helemaal top met wat sprenkeltjes 'creme brûlée twinkle' een kruidenmengeling van suiker, kaneel, nootmuskaat, gember en kruidnagel. Bestaat er een betere manier om op te warmen?

Natuurlijk kan je er ook nog steeds genieten van de reeds gekende warme dranken: wat dacht je van een toffee nut latte, een gingerbread latte of de signature hot chocolate? Wij kunnen niet kiezen. Wat we wel weten is dat we héél binnenkort een Starbucks zullen binnenvallen om al dit lekkers te proeven!

 

Meer over kerst

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video