Oh my Mickey! Disneyland Paris wordt dubbel zo groot

Print
Oh my Mickey! Disneyland Paris wordt dubbel zo groot

Foto: Disneyland Paris

Disneyfans, unite! Een bezoekje aan 'the happiest place on earth' of gewoon Disneyland Paris was al een hele beleving, maar die belooft nog veel magischer worden, want het park wordt dubbel zo groot!

Disneyland Paris moet toch wel echt de meest magische plaats op aarde zijn, niet? Je favoriete figuurtjes tegen het lijf lopen en foto's nemen, staren naar het kasteel - waar jij eigenlijk in zou moeten wonen als de prins(es) die je bent - en schreeuwen als een klein kind wanneer de parade voorbijloopt. Ah, zalig!

Naast alle randanimatie zijn er twee parken: Disneyland en Walt Disney Studio's. Daar zou in de toekomst een derde park kunnen bijkomen, en de bezoekerscapaciteit in de bestaande parken zou verdubbeld worden met nieuwe attracties en bezienswaardigheden zoals Frozen en Star Wars themagebieden. Die plannen betekenen ook dat er hotels zouden bijkomen naast de acht bestaande, zo'n 14.000 nieuwe kamers om precies te zijn. Whut?!

Eerder werd al aangekondigd dat er een investering van twee miljard euro op komst was. Die krijgt nu dus concretere vormen en tegen 2030 zou alles klaar moeten zijn. Nog eventjes geduld uitoefenen dus!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video