Nog één nachtje slapen en dan kun je je kast vullen met de collectie van Camille Botten x NA-KD!

Print
Nog één nachtje slapen en dan kun je je kast vullen met de collectie van Camille Botten x NA-KD!

Foto: Camille Botten

Zaterdag is het zover: dan kun je de collectie van één van onze favoriete influencers kopen. Camille Botten heeft niet enkel een Instagramgevolg om ‘U’ tegen te zeggen, een lijf to die for en een o zo lieve persoonlijkheid, ze kreeg de kans om samen met het populaire Zweedse label NA-KD in zee te gaan. Wij tonen je alvast de looks en houden nog een gigantische verrassing achterwege, dus lees – en kijk – snel verder!

Exclusive Pre-Launch event

Op 1 december 2018, van 14u00 tot 16u00 in ZEB van Sint-Denijs-Westrem: de exclusieve lancering van Camilles collectie, YAY! Daar kan je als eerste deze exlusieve samenwerking checken en haar collectie scoren. Buiten dat valt er natuurlijk nog vanalles te beleven:

  • Op meet & greet met Camille, inclusief Instagramfoto
  • Genieten van lekkere drankjes
  • Gek doen in de photobooth #123slay
  • Je make-up laten doen bij echte make-up artists

Leuk weetje #1: de eerste 70 early birds ontvangen een goodiebag vol geweldige verrassingen!


Ready, set, go

Neem je bankkaart en maak je klaar om je rekening te plunderen, want de collectie ziet er waanzinnig uit! Denk aan: dierenprints, neutrale kleuren, Parisian vibes en meer. Wij hebben sneakpeeks die er alvast veelbelovend uitzien.

Leuk weetje #2: Camille organiseert vanaf vandaag een MEGA give-away op Instagram... Eén persoon wint haar volledige (!) collectie. SAY WHAT?!

Geraak je er niet? Subscribe je hier om als eerste de collectie te scoren op 2 december! Vanaf dan vind je Camilles collectie op de site van NA-KD en in de 18 geselecteerde ZEB winkels: 

Beringen - Brugge - Doornik - Eigenbrakel - Genk - Geraardsbergen - Groot-Bijgaarden - Hornu - Ieper - Kontich - Libramont - Merchtem - Nandrin - Oostende - Sint-Pieters-Leeuw - Turnhout - Wevelgem - Wilrijk

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video