Zwoele winter: 4 sekstips waar je het so-wie-so heet van krijgt!

Print
Zwoele winter: 4 sekstips waar je het so-wie-so heet van krijgt!

Foto: Shutterstock

Brrrr, vind je het te koud om je kleren uit te doen voor wat sexy time? We feel you... Toch zou je seksleven er niet onder lijden, want volgens onderzoek zouden we meer seks hebben tijdens de winter. Je gaat vroeger naar bed of je kruipt al sneller samen onder een dekentje, wat de kans groter maakt dat de temperatuur snel zal stijgen. Zeker met deze betere tips!

#1 vluggertje

Geen zin of tijd om je uit te kleden? Doe een comfy broek of een panty aan die je maar een beetje naar beneden moet trekken voor een hot vluggertje. Perfect tijdens de tv-reclame bijvoorbeeld… Voor je het weet, bereik jij je climax en begint het televisieprogramma opnieuw. Vluggertjes zijn ideaal tijdens de winter omdat je wel in de mood bent, maar het zo comfortabel en warm mogelijk moet zijn.

#2 lepeltje-lepeltje seks onder de lakens

Eens je onder de lakens ligt, is de drempel groot om erboven actief te wezen. Simpel, blijf er vanavond lekker onder liggen. Je voeten blijven daardoor extra warm en zoals je weet: als je voeten warm zijn, krijg je makkelijker een orgasme, YAY! Gelukkig zijn de lakens snel weggegooid als het té warm wordt.

#3 seks in bad of onder de douche

In bad gaan is vaak een opdracht als het koud is, maar eens je er inligt, wil je er niet meer uit. Als je daar het naakte lichaam van je lief en nog wat kaarsjes bij denkt, is de toon helemaal gezet voor een heet moment. Seks in de douche of in een bad zou dé ideale positie zijn in de winter. Waarom? Je bent al naakt en je moet je niet meer eindeloos lang uitkleden.

#4 de beer

Leg je in een foetushouding met je achterwerk in de lucht. Je partner gaat on top en wikkelt zich om je heen, zoals… een beer. Als je dit doet, bouw je extra intimiteit op omdat je je warm en beschermend voelt. Je lief? Maak je daar geen zorgen over dat hij koud zou lijden. Hij geniet sowieso van het uitzicht en zal het meteen snikheet hebben.

Wij weten één ding zeker: jullie gaan een zwoele winter tegemoet. You’re welcome!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video