Amai, mijn botten! Met deze laarzen steel jij de show

Print
Amai, mijn botten! Met deze laarzen steel jij de show

Foto: Shutterstock

Hoera, het is weer winter dus tijd om nieuwe laarsjes aan te trekken. Je hebt ze in duizenden soorten, maar wij hebben voor jullie de leukste paren bij elkaar gezocht en bij elke soort een inspirerende look gevonden die je kan helpen bij de zoektocht naar de perfecte look inclusief botje.

Knielaarzen

Een laars die tot over je knieën komt is perfect deze tijd van het jaar. Je hebt het warm aan je benen én je ziet er nog eens sexy uit ook. Dit soort botten combineer je best met een oversized sweater, een jurkje of een minirok. In de winter kan je dit rokje bijvoorbeeld dragen met een coltrui of er een lange jas over gooien. Ook handig: je mag die vervelende panty’s achterwege laten, want deze laarzen bedekken je benen overal én ze lijken eindeloos! Klik hier als je nog extra inspiratie zoekt om deze te dragen.

Van links naar rechts: Zalando: Lost Ink - €79.95; Zalando: Anna Field - €54.95; Zalando: Even & Odd - €69.95; Zalando: Raid - €59.95

 

Combat boots

Combat boots, biker boots, of stoere laarzen à la dr. Martens zijn helemaal in dit seizoen. Je maakt er je outfit in een vingerknip extra stoer mee. Deze robuuste botten zijn ideaal onder een jeans maar je kan ze evengoed combineren met een halflange rok of een rokje met een panty in de winter. Deze zullen zeker dik genoeg zijn om je voeten warm te houden. Meer inspirerende exemplaren kan je hier vinden.

Links boven: Zalando: Dr Martens - €169.95; Rechts boven: Asos - €41.99
Links onder: Bershka - €45; Rechts onder: Zalando: Buffalo - €89.99
 

 

Sock boots

De halflange laarzen of sock boots genoemd zijn ideaal om te dragen onder een lange rok of midi-rok. Het formaat van deze laarzen sluit perfect aan bij de lengte van een lange rok. Op die manier heb je geen koude enkels en hoef je ook niet per sé een panty aan te doen.


Links boven: Asos - €47.99; Rechts boven: Asos - €55.99
Links onder: & Other Stories - €179; Rechts onder: Monki - €45

 

Enkellaarsjes

Enkellaarsjes zijn een must-have basic in elke kleerkast, want het kan zowat onder alles gedragen worden. Ze komen in alle vormen, kleuren, en stoffen voor. Kies een paar in een opvallende kleur of een originele print om op te vallen in de menigte.  Probeer bijvoorbeeld eens een paar in het fluweel of cordyroy, een slangenprint,… Je zal zien dat je outfit meteen een pak interessanter wordt!

Links boven: Asos - €41.99; Rechts boven: Zalando: Raid - €39.95
Links onder: & Other Stories - €129; Rechts onder: & Other Stories - €129

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video