Zal dit de toekomstige naam zijn van Meghan Markle's en prins Harry's baby?

Print
Zal dit de toekomstige naam zijn van Meghan Markle's en prins Harry's baby?

Foto: Isopix

Deze periode zijn alle ogen gericht op prins Harry en zijn vrouw Meghan. Er wordt niet enkel gegokt op de kans dat Meghan en Harry een tweeling krijgen, maar over potentiële babynamen wordt er ook hevig gespeculeerd. Welke namen zijn in de running en welke zijn sowieso uitgesloten?

Volgens de bookmakers van verschillende gokkantoren maken de namen Arthur, Philip, en Albert veel kans om de naam van de royal baby te worden, als het een jongetje is weliswaar. Voor een meisje komen de namen Victoria, Alice en Diana in aanmerking  - wat een mooie eerbetoon zou zijn aan de gestorven prinses Diana, de moeder van Harry.

Een naam waarvan men zeker is dat die niet aan de baby zal worden gegeven, is 'Samantha'. Laat dat nu toevallig de naam zijn van Meghan’s halfzus, waar ze het niet bijster goed mee kan vinden.

Wij kunnen alvast niet wachten tot de geboorte van de baby (of baby’s?). Het enige wat we weten is dat Meghan en Harry bekend staan als rebellen van de Britse monarchie en zich niet altijd aan de koninklijke tradities houden. Wij blijven dus nog wat verder raden!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video