WHOAH! Goed nieuws voor fans van Netflix-film 'To All The Boys I've Loved Before'

Print
WHOAH! Goed nieuws voor fans van Netflix-film 'To All The Boys I've Loved Before'

Foto: Netflix

Yes, yes, yes! Voor al wie wegzwijmelde bij de film 'To All The Boys I've Loved Before' en nu met een eeuwige crush zit op acteur Noah Centineo, hebben we heel erg goed nieuws. Streamingplatform Netflix en filmstudio Paramount zouden namelijk de handen in elkaar slaan voor niet één maar twee nieuwe films!

We krijgen met z'n allen niet genoeg van Noah Centineo aka Peter Kavinsky. De acteur verscheen al in heel wat films op korte tijd en met 'To All The Boys I've Loved Before' wist hij definitief een plaatsje in ons hart te winnen. Met een score van 96% op filmsite Rotten Tomatoes kunnen we dan ook gerust zeggen dat de film een schot in de roos is en dat bleef ook niet onopgemerkt bij Netflix.

De streamingdienst zou dan ook een grote deal hebben gesloten met filmstudio Paramount om samen te werken aan heel wat nieuwe projecten. Daaronder zou ook een vervolg op 'To All The Boys I've Loved Before' vallen. Officieel heeft Netflix nog niets bevestigd, maar heel wat bronnen bevestigen dat het zo goed als zeker is.

Aangezien de film gebaseerd is op het boek van Jenny Han, is de kans groot dat er zelfs een derde film komt. De auteur schreef namelijk een reeks van drie boeken, waarvan de eerste dus al verfilmd is. Binnenkort dus veel meer Noah Centineo op ons scherm. Yes!

Meer over films & series

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video