AHA: dermatoloog Kim Kardashian onthult truc tegen donkere kringen onder je ogen

Print
AHA: dermatoloog Kim Kardashian onthult truc tegen donkere kringen onder je ogen

Foto: Hollywood Life

Als je aan Kim Kardashian denkt, dan denk je aan: make-up. Dat deze realityster soms ook last heeft van wallen en donkere kringen, is moeilijk in te beelden. Maar hey, toch is het zo. Haar dermatoloog Harold Lancer deelt zijn beste tips tegen deze kwaaltjes.

Kim K. zou altijd al last gehad hebben van wallen en donkere kringen onder haar ogen. Dat wist ze ons te vertellen in haar app. “Nu ik wat ouder ben, probeer ik vooral voldoende te slapen en me aan een goed gezichtsverzorgingsroutine te houden.” Ook krijgt ze hulp van dermatoloog Harold Lancer. De tips zijn niet wereldschokkend, maar ze hebben wel interessante kanttekeningen. Lees ze hier!

Sleeping beauty

We weten al langer dat veel water drinken belangrijk is en een schoonheidsslaapje kan helpen. Maar toch is er bij dat laatste iets niet onbelangrijk om rekening mee te houden. Het maakt niet uit hoe lang je slaapt, maar wel je lighouding is cruciaal.

Slaap jij op je buik of zij? Dan duw je in feite je gezicht in je kussen, waardoor er spanning komt op de huid rond je ogen”, vertelt hij. Ondanks dat je acht uur in dromenland was, als je op je buik of zij slaapt, kan je wakker worden met donkere kringen onder je ogen. Op je rug slapen is dé oplossing. Dat beschermt niet alleen je gezicht, maar het is ook goed tegen rimpels op je borstkas en boezem.

Sunglasses

Een laatste tip van mister Lancer: zorg dat je altijd een zonnebril bij je hebt. Ook al verwacht je geen zon, toch kan ze eens komen piepen achter de wolken. En voor je het weet, zit je heel de tijd te fronsen en te turen. Wat weer niet bevorderlijk is voor de rimpels.

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video