WOW: Kourtney Kardashian gaat uit de kleren voor cover GQ

Print
WOW: Kourtney Kardashian gaat uit de kleren voor cover GQ

Foto: GQ Mexico

De Kardashians zijn bekend voor heel wat dingen, maar misschien toch het meest om hun rondingen. Meestal is het dan ook Kim Kardashian die hiermee in de aandacht weet te komen, maar deze keer staat - volgens Kim de minst interessante zus - Kourtney in de schijnwerpers. De realityster poseerde dan ook poedelnaakt voor de cover van GQ Mexico en we kunnen maar één ding zeggen: WOW!

Kourtney Kardashian is misschien wel de zus die het minst in opspraak komt. Ze bekent in een interview met GQ Mexico dan ook dat ze het soms moeilijk heeft met haar leven in het publieke oog. “Ik moet constant werken aan mijn zelfzekerheid en mezelf eraan herinneren dat negatieve commentaar meestal komt van mensen die me niet kennen of niet in mijn situatie zitten.”

Maar ondanks de vele negatieve commentaren die de realityster te verduren krijgt, is Kourtney toch heel erg zelfzeker. "Ik zit goed in mijn vel en ik denk dat het belangrijk is om positieve beelden van ons lichaam de wereld in te sturen." Haar liefde voor fitness en beweging hebben daar vooral iets mee te maken, want dat geeft haar mentaal heel wat steun zegt ze nog.

De resultaten van al haar uren in de sportschool mogen er dan ook zijn, want Kourtney straalt zoals ze nog nooit eerder deed op de cover van GQ Mexico. Daarmee volgt ze in de voetsporen van zussen Kim, Khloé en Kylie.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video