Aangeboden door Braun

“Tijdens de mooiste tijd van het jaar ga ik voor extra veel kleur”

“Tijdens de mooiste tijd van het jaar ga ik voor extra veel kleur”

Foto: Braun

Eens je kinderen hebt, zien ook de feestdagen er heel anders uit. Goed plannen, vooraf je outfit uitkiezen en altijd een plan B bij de hand houden … Zo overleeft influencer Elisa Guarraci de eindejaarsfeesten in stijl.
Dossier aangeboden door Braun.

Verlopen de feestdagen anders nu jullie een dochter hebben?
“Ja, gek genoeg verloopt alles veel georganiseerder dan vroeger. Mijn vriend en ik zijn allebei chaoten die steevast overal te laat komen. Maar nu Emilia er is, zijn we verplicht om veel meer te plannen en voor te bereiden. Ik begin bijvoorbeeld op tijd met kleren uitkiezen, zodat dat niet allemaal op het laatste moment moet gebeuren. Strijken doe ik wel op het laatste moment: voor ik m’n kleren aantrek, ga ik er snel met m’n Braun CareStyle 7 Pro stoomgenerator overheen, zodat alles er piekfijn uitziet. Doordat we vorig jaar zo goed voorbereid waren, waren we zelfs voor de allereerste keer op tijd.”

Hoe druk is de eindejaarsperiode voor jullie, heb je veel bezoekjes af te leggen?
“Kerstmis vieren we met de familie, oudejaar met vrienden. Eten doen we bij onze ouders, maar we gaan ook nog langs bij onze grootouders en andere familie. We gaan dan bijvoorbeeld bij hen aperitieven, zodat we meerdere familiebezoeken kunnen combineren op één dag.”
“Vorig jaar vierden we oudejaar voor het eerst bij ons thuis, met vrienden. Emilia was nog klein en zo konden we haar intussen te slapen leggen. Dit jaar komen we opnieuw samen met dezelfde vriendengroep, die intussen allemaal kleine kindjes hebben. Deze keer vieren we de overgang van oud naar nieuw met uitzicht op het vuurwerk in Genk, vanuit het penthouse van een van die bevriende koppels.”

Hoe ziet jouw ideale feestoutfit eruit?
“In elk geval kleurrijk, want ik kan me totaal niet vinden in zwarte feestkledij. Dat is zo saai, terwijl dit de mooiste periode van het jaar is. Vorig jaar droeg ik een lichtpaarse, glanzende flared broek, met een katoenen wikkelblouse en bombastische oorbellen. Feestelijk en kleurrijk, zo heb ik het graag.”

Kleed je je dochtertje Emilia ook op voor de feesten?
“Tijdens de feestdagen mag haar outfit wel wat specialer zijn. Vorig jaar kocht ik haar een nieuw jurkje en maakte ik twee staartjes in haar haren, met leuke strikjes. Dat vindt ze wel leuk voor één keer. Op weekdagen en in het weekend draagt ze meestal iets comfortabels, waarin ze kan ravotten als we naar de speeltuin trekken.”

Elisa’s stijltips voor de feesten
1. Durf te combineren. “Voor ik aan het shoppen sla voor de feesten, kijk ik eerst wat ik kan gebruiken uit mijn kleerkast. Soms kan je met enkele leuke accessoires een nieuwe look creëren. Ik koop bijvoorbeeld vaak stukken in de solden, die ik dan slim combineer. Mijn outfit van vorig jaar – een glanzende flared broek - kostte amper tien euro.”

2. Voorzie een reserveoutfit. “Zeker als je met kinderen aan tafel zit, wordt er al eens gemorst. Ik leg daarom altijd wat reservekleren in de auto: een extra wit overhemd, een blouse en een outfit voor Emilia.”

3. Neem een compacte stoomgenerator mee. “Mijn CareStyle Compact stoomgenerator neem je even makkelijk mee op verplaatsing als een handtas. Tijdens de feesten leg ik hem in de auto: handig als ik op een andere locatie dat reservehemd nog even wil strijken.”
 

Op zoek naar verrassende strijktips of jouw stoomgenerator op maat? Ontdek de Braun CareStyle 7 Pro en Braun CareStyle Compact.
 

 
Welke Braun stoomgenerator past bij jou?
Ontdek het hier.