Is dit een teken dat Meghan en Harry een tweeling verwachten?

Print
Is dit een teken dat Meghan en Harry een tweeling verwachten?

Foto: Isopix

Vorige maand maakten Harry en Meghan bekend dat ze een kindje verwachten. Zoals verwacht, begon vanaf dat moment de geruchtenmolen rond het koppel hevig te draaien. Het verhaal doet namelijk de ronde dat Meghan het leven zal schenken aan niet één, maar aan twee baby’s.

Waar komen die geruchten nu vandaan? Wel, gokkers wedden maar al te graag op de populaire Royal Family van het Verenigd Koninkrijk. Nu werd er de laatste tijd zoveel geld ingezet op dat de hertog en hertogin van Sussex een tweeling zouden krijgen, dat het wedden hierop zelfs moest worden stopgezet. Is dit een teken dat zij meer weten dan ons en een insider zijn mond heeft voorbij gepraat?

De gokkers hebben het echter vaker bij het rechte eind: zo werd er bij de geboorte van de eerste spruit van prins William en prinses Kate ook gewed op de naam van het kindje. De naam 'George' was toen een van de grootste kanshebbers, en bij de geboorte van hem is er in totaal meer dan een miljoen pond uitgedeeld geweest voor de winnende gokkers. Is dit een teken dat deze gokkers vaker correct 'de toekomst kunnen voorspellen'?

Als dit waar zou zijn, zou dit het beste nieuws ever zijn. Een tweeling in de royal family, hoe schattig zou dat zijn? De officiële instagrampagina van Kensington Royal Palace sprak echter maar over één baby bij de foto die ze op 15 oktober postten, waarin ze de komst van de baby(‘s) verkondigden. Meghan was op dat moment 12 weken zwanger, wat betekent dat ze nu 19 weken zwanger zou moeten zijn. Volgens babybump.com zou een enkele baby dan al ongeveer de grootte moeten hebben van een mango.

Zitten er in dit buikje twee baby’s die al even groot zijn als twee mango’s? Voor het antwoord daarop zullen we nog even moeten wachten tot in april, want dan is Meghan uitgerekend. Wij hopen alvast dat er binnenkort twee mini-Harry's zullen rondlopen!

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video