Hoera! Gilles De Schryver is trotse papa geworden

Print
Hoera! Gilles De Schryver is trotse papa geworden

Foto: Photo News

Eind juni maakte hij nog bekend dat hij papa ging worden, en 5 weken later was het al zo ver: Gilles De Schryver, acteur die vooral bekend is van de film ‘Hasta La Vista’ en ‘Code 37’ is in augustus al papa geworden van een flinke dochter. En dit hield hij tot nu geheim!

De acteur, bekend om zijn schattige blonde krullen, kan duidelijk goed geheimen bewaren. Hij is namelijk in augustus al papa geworden van een dochter, met de prachtige naam Olivia Coco. Dit heeft hij dus enkele maanden goed verborgen kunnen houden! Het kindje en de ouders stellen het allebei goed. Hij postte zelfs eerder deze maand een foto op Instagram waarop hij met zijn dochtertje in de kinderwagen wandelt, met het onderschrift: “playin’ by night- daddy in the weekend.” Hij neemt zijn job als kersverse vader duidelijk heel serieus.

Wij wensen hem en zijn Tsjechische vrouw Kristyna het allerbeste toe. Het staat trouwens niet stil voor Gilles, want binnenkort zal hij weer in de bioscoopzalen verschijnen in de film ‘Torpedo’, een film gebaseerd op oude oorlogsverhalen over Vlaamse verzetsstrijders die in een duikboot een Duitse boot kapen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Playin’ by night - daddy in da weekend #heilighart #ccberchem @theatermanarnesierens

Een bericht gedeeld door Gilles De Schryver (@gillesdeschryver) op

 

Meer over baby

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video