Ho ho ho! Deze adventskalender zit boordevol kerstfilms die je moét zien voor kerst

Print
Ho ho ho! Deze adventskalender zit boordevol kerstfilms die je moét zien voor kerst

Foto: Pinterest

Maak je schema vrij, claim de tv, zet de chocolademelk warm en trek je met glitters en sterren bestrooide onesie aan! Het is weer die tijd van ’t jaar waar het perfect aanvaardbaar is om je zetel te promoveren tot tijdelijke woonplaats en de ene kerstfilm na de andere te verslinden. Laat die series dus even voor wat ze zijn, dit zijn de films die je de komende weken moét (her)bekijken. En om in thema te blijven stopten we ze allemaal in een adventskalender!

‘Tis the season to be jolly, maar vooral ook de periode waarin we van Jani een wildcard krijgen om ons lekker fout te kleden. Leg die ‘ugly christmas sweater’ dus maar al klaar voor de feestdagen, en haal de onesie waar je de komende weken in zal leven ook boven. Is die laatste dringend aan vernieuwing toe omwille van je laatste bingewatch-sessie? Geen paniek, Lidl heeft een hele lading onesies in winkels en online klaarliggen voor zowel vrouwen, mannen als kinderen. Die heb je trouwens voor een zacht prijsje, want de onesies voor kids kosten slechts 8,99 euro en volwassenen zijn ook al warm ingepakt voor 19,99 euro

En als je dan toch aan het shoppen bent, sla dan ook zeker een voorraad ‘Block of Choc’ in om warme chocolademelk te maken. Ahja, want als we aan een (film)marathon meedoen moeten we natuurlijk genoeg voedingsstoffen binnenkrijgen om onze christmas spirit op peil te houden.

Zit je klaar in de sofa, in een onesie, afstandsbediening in de ene hand en chocolademelk in de andere? Kijk dan snel welke kerstfilm vandaag op het menu staat: