EINDELIJK: De trailer van de live-action remake van 'The Lion King' is er!

Print
Eindelijk is het zo ver: de trailer van de live-action remake van onze meest favoriete Disney film 'The Lion King' is de wereld ingestuurd. En wij zijn al helemaal verkocht!

De fans zijn laaiend enthousiast over de nieuwe Lion King film. Het is zo geanimeerd dat het levensecht lijkt, en wie smelt er nu niet weg bij het zien van zo’n schattig klein welpje? De film zal trouwens ook enkele liedjes van de originele animatiefilm van 1994 bevatten zoals ‘Hakuna Matata’, ‘Can You Feel The Love Tonight’ en ‘The Circle Of Life’. Aaah, nostalgie!

Disney heeft niet de minsten uitgenodigd om de stemmen in te spreken. Zo zal de stem van Simba worden ingesproken door Donald Glover (ook wel bekend als rapper Childish Gambino), en zijn vriendinnetje Nala zal de stem krijgen van niemand minder dan superster Beyoncé Knowles. We zullen wel nog even geduldig moeten wachten, want de film zal pas op 19 juli 2019 uitkomen.

Dit is niet de eerste keer dat Disney een live-action remake maakt van een klassieke tekenfilm. Zo werden onder andere 'the Jungle Book', 'Belle en het Beest' en 'Alice in Wonderland' ook al in een eigentijds jasje gestoken. En als we de geruchten moeten geloven, zal Disney het hier niet bij laten. Zo zullen de films ‘Sneeuwwitje’ en ‘Mulan’ ook opnieuw verfilmd worden. En het zou dom zijn om het niet te doen ook, want de 'Beauty and the Beast' film rijfde al meer dan een miljard dollar binnen. Wow!

Meer over films & series

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video