Lifechanging: deze mascaratrucjes bezorgen je die weelderige wimpers waar je al zo lang van droomt

Print
Lifechanging: deze mascaratrucjes bezorgen je die weelderige wimpers waar je al zo lang van droomt

Foto: Shutterstock

We kennen ze allemaal, de lange volumineuze wimpers van de reclamespotjes… #jaloers. Vanaf nu is het gedaan met dromen, want dankzij deze handige trucjes krijg je wimpers om ‘U’ tegen te zeggen.

Gedaan met de tube open te draaien, een paar keer met het borsteltje over de wimpers te gaan en klaar. Make-up artiesten doen dit uiteraard anders. Zij beperken zich zelden tot één mascara. Ze gaan met verschillende tubes en borsteltjes aan de slag om de mooiste ogen te creëren. Wij leggen je uit hoe het moet:

KRUL JE WIMPERS

Heb je wimpers met een eigen willetje of wil je er een hardere krul in? Breng dan eerst een waterproof mascara aan en daarbovenop een laagje gewone. Ook is het belangrijk om je wimpers op een juiste manier te krullen. TIP: krul je wimpers met een wimperkruller met korte, pompende bewegingen!
 

FAKE BUT STILL NATURAL

Als je wimpers onder je oog er wat weird uitzien met zwarte mascara, switch dan eens naar bruine. Door je bovenste wimpers aan te zetten met zwarte mascara en je onderste met bruine, zien je ogen er meer natuurlijk uit, maar toch groter!
 

GEKLEURDE MASCARA, FOR REAL?

Ondanks dat het toch wat een rare trend was, zit er een goede tip verscholen in gekleurde mascara. Breng eerst een laagje zwarte mascara aan en zet dan de puntjes aan met een kleurtje. Zo krijg je een extra opvallende oogopslag! #winkwink

 

Links boven: In Extreme Dimension Waterproof Lash Mascara, MAC
Rechts boven: Sumptuous Color Mascara, Estée Lauder 

Links onder: wimperkruller, HEMA
Rechts onder:  Unlimited Black Mascara, L'Oréal Paris

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video