“Ik ben het gelukkigste meisje ter wereld!”: Kat Kerkhofs zal in 'Dancing With The Stars' haar innerlijke Belle bovenhalen

Print
Deze vrijdag in 'Dancing with the Stars' (dat trouwens gehost wordt door onze lieftallige Jani) zal Kat Kerkhofs met haar danspartner Nick Kocken dansen op de themesong uit de recente Disneyfilm 'Beauty and the Beast'. Wij kunnen alvast niet wachten!

Het thema in 'Dancing With The Stars' is deze keer ‘vrienden- en familieweek'. Dat houdt in dat de intieme kring rond de deelnemers het liedje kiezen waarop de paren zullen dansen. De bedoeling is dan ook dat de dans van overblijvers Leen, Ian, Kat, Karen en James  een persoonlijk verhaal vertelt.

De vrienden van Kat kennen haar duidelijk maar al te goed. Toen ze te horen kreeg dat haar vrienden de themesong van de Disneyfilm 'Beauty and the Beast' hadden uitgekozen, gezongen door Ariana Grande en John Legend, gilde ze het uit van blijdschap. Wij zijn hier dus duidelijk niet de enige die-hard Disneyfans! Als kers op de taart had haar danspartner Nick nog een verrassing voor haar. Hij kwam aandraven met de gele signature Belle-jurk, mét bijpassende handschoentjes. Voor Kat (en stiekem ook voor ons) werd een droom werkelijkheid. Helaas zal ze dit enkel dragen tijdens de repetities om haar meer in te leven in het personage van Belle. Al zijn we er al bij al zeker van dat ze, met of zonder Belle-jurk, haar rol als Belle met alle overtuiging zal spelen in de liveshows.

De wedstrijd van komende vrijdag bevat echter nog een straffere uitdaging: de koppels zullen tegen elkaar strijden in een heuse ‘cha cha cha-battle’. Hierbij zullen ze allen exact dezelfde choreografie uitvoeren met exact dezelfde muziek. Het doel? De jury een handje helpen om de niveauverschillen tussen de kandidaten uit de doeken te doen. De resultaten van die dans zal ook een gevolg hebben voor het klassement. Dat wordt nagelbijten!

 

Meer over films & series

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video