Attentie, arme schaapjes zonder bad: Lush lanceert Shower Bombs

Print
Attentie, arme schaapjes zonder bad: Lush lanceert Shower Bombs

Foto: Lush

Ons favoriete cruelty-free en vegan cosmeticamerk Lush staat bekend om hun bruisende Bath Bombs die elk warm bad leiden naar het toppunt van rust en de meest frisse aroma’s verspreiden. Lush besloot nu ook de ongelukkigen zonder bad te verrassen met de creatie van een Shower Bomb! Voorlopig hebben ze er 3 uitgebracht: de ‘Sleepy Shower Bomb’, de ‘Not Sleepy Shower Bomb’ en de ‘Koyaanisqatsi Shower Bomb’ die elk verkocht worden voor €2,95.

De Sleepy Shower Bomb helpt je -surprise- om beter in slaap te vallen en rust de vinden voor je onder de dons kruipt. Deze witte wolkachtige Bomb bestaat uit onder andere lavendel en verspreidt een zoete geur afkomstig van de tonkaboon. De toevoeging van havermout zorgt er voor dat je huid zacht wordt en kalmeert. Bovendien beweert Lush dat je met een babyvelletje uit de douche zal stappen!

 

De tweede Bomb heeft de naam ‘Not Sleepy Shower Bomb’ gekregen en dient uiteraard om je eens goed op te peppen. Deze gele Shower Bomb bevat citrusfruit zoals citroen, sinaasappel en limoen. Zo kom je fris en fruitig voor de dag!

 

De derde en laatste Bomb die Lush uitbrengt is een mond vol: de ‘Koyaanisqatsi Shower Bomb’. De ingrediënten van deze Shower Bomb zijn onder andere lavendel, vanille, viooltjesblad en nog veel andere oliën. Deze bruisbal zou een verzachtende werking hebben op je huid en je helemaal zen maken terwijl geniet van een ontspannende douche.

Nu heerst de grote vraag: hoe werkt zo’n Shower Bomb? Toen de redactie hier van de Shower bombs hoorden, riepen we in koor “ooooooooooh”. Wanneer we merkten hoe het echt werkte, was het eerder een “oh”. Wij verwachtten dat je de Bomb aan de douche moest hangen, en je onder een bruisende en kleurrijke waterstraal kon douchen als een prinses. Nu is de realiteit iets minder sprookjesachtig: het is namelijk een bruisbal die je gewoon onder de douchestraal moet houden in je hand. Door het water begint het een beetje te schuimen en kan je er stukjes van afbreken waarmee je je van kop tot teen kan inzepen. Volgens ons een beetje een tegenvaller! In dit filmpje van Lush wordt de werking van de Shower Bomb gedemonstreerd (door een man met lekker veel borsthaar…) 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video