SPOTGOEDKOOP: Ryanair gooit vliegtickets de deur uit voor nog geen vijf euro!

Print
SPOTGOEDKOOP: Ryanair gooit vliegtickets de deur uit voor nog geen vijf euro!

Foto: Unsplash | Anastasia Dulgier

‘Tis the season to be jolly, en of dat we dat zijn! Ryanair neemt namelijk deel aan de ‘Black Friday’-gekte en dat betekent dat je voor nog geen vijf euro op het vliegtuig kan springen. Moet jij iemand verrassen met een Secret Santa-cadeautje onder de twintig euro? Hé, dan kun je die persoon gewoon twee reizen cadeau doen. En boek er gerust een tripje of zes voor jezelf bij!

Black Friday is een fenomeen dat komt overwaaien uit de Verenigde Staten. De vrijdag na Thanksgiving geven verschillende merken dan ook de gekste kortingen en Ryanair hoeft zeker niet onder te doen. Meer nog, de lagekostenluchtvaartmaatschappij is van plan de hele week mensen te verrassen met gigantische kortingen. Ze hebben natuurlijk ook wel iets goed te maken na de stakingen de afgelopen maanden….

Vandaag op het menu: verschillende vluchten aan 4,89 euro, nog tot middernacht. Wil jij kerst doorbrengen in Kopenhagen, de limiet van je kredietkaart opzoeken in Barcelona of de liefde vieren in Venetië, probeer dan snel één van de vele spotgoedkope vluchten te strikken op ryanair.com.

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video