Stylingadvies van Jani: zo draag je een brede broek en zie je er tegelijkertijd slanker uit

Je hebt ze in alle kleuren, maten en seizoenen: de brede broek is een blijvertje! Nu de wintermaanden voor de deur staan is het tijd om je zomerexemplaar in te ruilen voor een winterproof variant. Wij hebben voor jullie het internet afgeschuimd voor inspirerende looks. Verder krijgen jullie enkele tips van Jani himself om die brede broek zo flatterend mogelijk te dragen!
Print

Draag jij graag een skinny jeans? Niets mis mee, maar de waarheid is dat dit weinig mensen flatteert. Als je brede heupen hebt is een skinny zeker een no-go, aangezien je je heupen extra in de verf zet omdat deze jeans strak rond je benen zit. Een brede broek is een uitstekende keuze voor elke vrouw, want dit flatteert zowat iedereen. Zéker als je struggelt met iets vollere heupen: door een wijde broek te dragen balanceer je je figuur omdat die alles aan je onderlichaam even breed doet lijken. Zo zie je er meteen een pak slanker uit! Hieronder lees je nog enkele tips van hoe je de brede broek het beste draagt.
 

Taille

Hoe breder de broek, hoe kleiner je lijkt. Een manier om terug lengte creëren is je taille accentueren. Kies daarom zeker als je klein bent voor een high waisted exemplaar.

 

Stofje

In de winter kunnen we wel wat meer gebruiken dan enkel wat katoen. Kies daarom voor een dikkere stof zoals bijvoorbeeld fluweel of corduroy om je benen warm te houden.

 

Hakje

Door de breedte van de broek kunnen je voeten soms verloren geraken. Om er voor te zorgen dat je voeten niet verdrinken in je broek, draag je er best een hakje onder. Op die manier creëer je eveneens lengte!

 

Culotte

De driekwartvariant van deze broek (ja, je leest het goed: driekwart, maar jani knijpt hier een oogje dicht) kan je ook nog steeds dragen in de winter. Om er voor te zorgen dat je enkels er niet afvriezen, combineer je dit best met een botje dat hoog genoeg komt om die blote benen te beschermen tegen de kou.

Draag jij nog steeds skinny jeans? De waarheid is dat dit weinig mensen flatteert. Als je brede heupen hebt is een skinny zeker een no-go, aangezien je onderkant de vorm krijgt van een omgekeerde driehoek! Een brede broek is een goede keuze, want dit flatteert zowat iedereen. Door de breedte van de broek neutraliseert dit brede heupen en zie je er meteen een pak slanker uit

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video