Hoera! Deze shopwalhalla's komen naar Gent, Brussel en Leuven

Print
Hoera! Deze shopwalhalla's komen naar Gent, Brussel en Leuven

Foto: Facebook: Weekday

Girls, are you ready to shop till you drop? Het Zweedse denim-en modemerk ‘Weekday’ breidt namelijk zijn Belgisch imperium uit. YES! En als dat nog niet volstaat, volgt er nog een verrassing: supervrolijke winkelketen ‘Monki’ zal binnenkort ook intrede maken in onze hoofdstad. Jaja, je leest het goed: niet één, niet twee, maar maar liefst 3 winkels zullen onze Belgische winkelsteden verblijden.

Weekday is on a roll: in 2019 zal het verschillende nieuwe winkels in Europa openen. Na onder andere Noorwegen, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk kon ook België niet gespaard blijven van dit prachtige streetstyle-label. Antwerpen is op dit moment de enige gelukkige met een Weekday-shop, maar dit blijft niet lang meer duren: binnenkort zullen Gent en Leuven ook een eigen vestiging krijgen. In Leuven wordt de opening in het begin van de lente verwacht. De winkel in Gent zal zijn deuren openen rond het einde van zomer 2019. De plaats van de vestiging in Gent is ook al bekend, namelijk in de Sint-Pieters Nieuwstraat!

Wij konden alvast enkele plaatjes bemachtigen van de look van de nieuwe winkels en de outfits die je er kan scoren!

 

Hou jullie vast, shopaholics: dit is nog lang niet alles! Ook onze Brusselse hoofdstad krijgt er een toppertje bij. Die verwelkomt namelijk de kleurrijke winkelketen ‘Monki’. Die zal begin 2019 te vinden zijn tussen vele andere topmerken in de Louizalaan. Brussel is echter niet de eerste in België die een Monki-winkel uitbaat, in Gent en Antwerpen zijn er sinds vorig jaar ook Monki-winkels te vinden. Met, zoals we gewoon zijn van Monki, alles erop en eraan!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Monki (@monki) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Monki (@monki) op

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video