Christmas comes early! Lidl pakt uit met foute kersttruien voor spotprijsjes

Foute kersttruien met een intense mix van glitters, kerstfiguurtjes en kleuren zijn nu eenmaal obligatoir in de maand december, wat Jani er ook van denkt. De kans is dan ook bijzonder groot dat we binnenkort ongegeneerd met een opvallend exemplaar onze voeten onder de feesttafel schuiven. En aangezien we van plan zijn heel wat kerstfeestjes af te schuimen, kunnen we maar beter een verzameling aanleggen.
Print

Wil je de traditie in ere houden, maar nu ook niet bepaald je broek scheuren aan ‘ugly christmas sweaters’, dan is Lidl the place to be! De supermarktketen verkoopt exemplaren voor het hele gezin, en dat al vanaf 7,99 euro. Zowel online op lidl-shop.be als in de winkels (vanaf 30 november). Denk aan een elfenpakje, rendieren die een overdosis RedBull op hebben, een overload aan kerstornamenten of kortweg: alles wat fout is, afgetopt met nog meer foute dingen. Mét lichtjes!

Zelfs de huisdieren werden niet vergeten. Stop je hond in een rendierpakje, of maak een kerstelfje van je kat!

 

We zouden JaniTV niet zijn als we je de feestdagen zouden insturen zonder je van enkele oerdegelijke stylingtips te voorzien. Wie dus in goede aarde wil vallen bij Jani én tegelijkertijd punten wil scoren bij de kerstman leest beter even verder:

  • We kunnen het erover eens zijn dat er al genoeg aan die kersttrui hangt, plakt of bengelt. Hou de rest van je outfit dan ook sober. Een geklede broek of nette jeans werken altijd.
  • Wil je jezelf niet compleet in het belachelijke trekken, dan kun je wat va-va-voum aan je outfit toevoegen door bijvoorbeeld knielaarzen aan te trekken en voor een korter rokje te opteren. Evenwicht is key, zelfs als het om foute kersttruien draait.
  • Staat ‘over the top’ niet in jouw woordenboek? Trek dan een tutu aan en maak van je outfit een spektakelstuk waar mensen nog jaren over zullen spreken.

 

Meer over kerst

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video