Van deze 'natte' droogshampoo gaat je haar achteraf niet sneeuwen

Print
Van deze 'natte' droogshampoo gaat je haar achteraf niet sneeuwen

Foto: Shutterstock

Wanneer je na het werk snel naar een feestje moet en 's morgens geen tijd hebt gehad om je haar te wassen is het een échte lifesaver: droogshampoo. Het lijkt dan wel een holy grail, maar achteraf gaat je haar er toch wat van sneeuwen, als je snapt wat we bedoelen. Maar nu is er ook 'natte' droogshampoo en je zal die oude exemplaren meteen in de vuilbak willen gooien.

Laten we even brutaal eerlijk zijn: droogshampoo is een handigheidje waar we soms net iets te veel gebruik van maken. Maar het is dan ook een echte redder in nood als je wat krap zit met tijd, want we weten allemaal dat je haren niet op enkele tellen gewassen zijn. De keerzijde is dat je het risico loopt om een wandelende sneeuwbol te worden, want als je iets té enthousiast bent geweest, zit die talg echt overal.

Droogshampoo is ook niet echt gezond voor je hoofdhuid. Het is tenslotte slechts een 'cover-up' en je haar is achteraf dus niet echt zuiverder geworden, je voegt eigenlijk alleen maar toe aan de hoop. Tenzij je voor een 'natte' droogshampoo kiest, want die bestaat nu ook en iedereen die 'm gebruikt is erg enthousiast, blijkt uit de vele recensies.

De R+Co Spiritualized Dry Shampoo Mist is een waterige substantie die gebruik maakt van micellen. Die trekken vuil uit je haar en werken kalmerend voor je hoofdhuid. Het proces is gewoon helemaal hetzelfde: in verschillende secties sprayen, inmasseren en eventueel stylen met een haardroger. Je haar zal volumineus zijn en vooral: geen jeuk en géén sneeuwvlokken.

Je kan het product hier bestellen voor 28 euro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

*New* SPIRITUALIZED Dry Shampoo Mist [in short] ??? Want the full 411? Head to our stories to watch! #randcospiritualized

Een bericht gedeeld door R+Co (@randco) op

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video