Dit masker met vulkaansteen zou je verlossen van acné: "Niets anders reinigt mijn huid zo goed!"

Print
Dit masker met vulkaansteen zou je verlossen van acné: "Niets anders reinigt mijn huid zo goed!"

Foto: Innisfreeworld

Puistjes en mee-eters, iedereen heeft al wel eens te maken gehad met deze ergerlijke huidirritaties. Als het van beautylabel Innisfree afhangt, is dit voorgoed verleden tijd. Zij hebben namelijk een kleimasker op de markt gebracht dat je van je vettige huid zou afhelpen!

Het geheime ingrediënt van dit maskertje is ‘vulkanische scoria’, lava die versteend is na een vulkaanuitbarsting. Dit gesteente bevat veel voedingsstoffen en zou de talg in je huid absorberen en oneffenheden wegwassen, waarna je huid meteen gehydrateerd is.

Het goedje zou 10 functies hebben, waaronder:
1. Het verstrakken van de poriën
2. Talgaanmaak onder controle houden
3. Het verwijderen van dode huidcellen
4. Fijn stof wegwerken
5. Het verwijderen van mee-eters
6. Een diepe reiniging van de huid
7. Een verkoelend effect
8. Het verzachten van de huid
9. Een verheldering van de huid
10. Het verstevigen van de huid

De manier waarop je het masker gebruikt gaat als volgt: je reinigt je gezicht eerst met water, waarna je het middeltje op een droog gezicht aanbrengt. Vervolgens laat je het 10 minuten inwerken en was je het af met lauw water. 1 of 2 keer per week zou moeten volstaan om een stralende huid te krijgen. Eén potje van 100 ml kost een kleine 17 euro en is verkrijgbaar op Amazon.

De reviews op Amazon liegen niet: het maskertje krijgt heel wat 5 sterren-reviews. De tevreden klanten hebben het onder andere over hoe de klei het gezicht zacht maakt, een verkoelend effect heeft en de huid reinigt. Wat denken jullie? Tijd om het te testen!

 

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video