SAY WHAT?! Boer Jeroen dumpt nu ook nieuwe vlam Kimberly

Print
SAY WHAT?! Boer Jeroen dumpt nu ook nieuwe vlam Kimberly

Foto: VTM

De 'Boer zkt Vrouw'-schokgolf blijkt nog lang niet gedaan. Boer Jeroen, die vorige week nog zijn nieuwe vlam Kimberly publiek voorstelde op Vlaamse televisie, heeft haar al weer gedumpt (surprise). De reden? Blijkbaar was hij nooit écht verliefd op haar.

Boer Jeroen lijkt niet echt een voorstander te zijn van lange relaties. Na zijn kortstondige romance met 'Boer zkt Vrouw'-kandidate Severien, die hij koelbloedig dumpte omdat ze “niets zei in de tractor” (waarover ook Twitter een uitgesproken mening had), heeft hij nu ook zijn nieuwe Vlaamse liefde Kimberly de bons gegeven.

Kimberly nam het volgens de melkveeboer echter wél goed op. Ze zijn zelfs nog goede vrienden, beweert Jeroen. Hij en Severien zijn jammer genoeg niet echt goede vrienden te noemen. De breuk tussen hen was op z’n minst gezegd dramatisch.

And so, the drama continues… Blijkbaar heeft Severien nog gebeld naar Kimberly, om samen hun verdriet te verwerken. Daar kon Jeroen niet mee lachen, want hij beweert dat Severien hem zo in een slecht daglicht probeerde te stellen bij Kimberly. Wordt vervolgd...

Meer over crosspromo

Meest recente video's

Meer video