Deze 10 haarstijlen temmen je lange manen

Print
Deze 10 haarstijlen temmen je lange manen

Foto: Pinterest

Nu het steeds kouder wordt, kunnen we die lange haren in onze nek wel verdragen. Desalniettemin wordt het soms een beetje eentonig om elke dag met dezelfde coupe naar je school, werk, of feestje te gaan. En over die knopen, daar zullen we maar over zwijgen. Daarom besloten we jullie een handje te helpen en hebben we 10 originele kapsels gevonden die jullie lange manen kunnen temmen. Succes!

1. De nonchalante paardenstaart

Neem een onopvallende rekker en bind je haren in een hoge staart. Pluk er wat lokken uit voor een nonchalante look. Pluspunt: je hoeft je haar niet eens te kammen voor dit recht-uit-bed kapsel!

 

2. De halve vlecht

Neem een deel haren op je kruin en zorg ervoor dat de haren hieronder los blijven. Maak van het bovenste deel een vlecht, et voila! Je ziet er uit als Rapunzel, enkel nog mooier!

 

3. Het lintje

Heb je ergens in een schuif nog een leuk lintje liggen? Niet weggooien! Gebruik het om rond je staart te binden om het dat tikkeltje girliness te geven. Je kan natuurlijk ook enkele schattige exemplaren in de winkel kopen om je haren mee op te fleuren. Ook celebrities zijn al gespot met deze haarstijl!

 

4. Het dotje

Het dotje, it never gets old. Neem deel van je haren op je kruin en doe het in een nonchalant knotje. Laat de haren eronder lekker los hangen. Zo zie je eruit om op te eten!

 

5. De vlecht-staart

Een vlecht is leuk. Een staart is leuk. Maar een vlecht én een staart gecombineerd? Nog leuker! Dit schattige, kleine vlechtje geeft je staart dat extraatje meer. En je hoeft er geen uren voor de spiegel voor te staan!

 

6. De schuifspeldjes

Doe je haar in een zijscheiding en breng enkele elegante schuifspeldjes aan naast je oor. Je kan ze zoals op deze foto gekruist over elkaar schuiven. Wij verzekeren je ervan dat je de show zal stelen!

 

7. De scrunchie

Scrunchies zijn dé must have haaraccesoire deze tijd van het jaar. Kies er de mooiste uit en bind deze rond je staart. Deze grote opvallende rekker maakt je look in één oogwenk een pak jeugdiger en speelser.

 

8. De haarspeld

Elke vrouw heeft dit wel in huis: een haarspeld! Klem een deel haren bij elkaar met een fraaie speld, zo kan je je wilde haren een beetje bij elkaar houden. Tip: extra tof bij krulharen! Fan van dit kapsel? Meer inspiratie vind je hier.

 

9. Het sjaaltje

Maak je look helemaal zwierig en luchtig met een licht sjaaltje. Maak een lage staart en knoop het sjaaltje er rond. Zorg dat het langs twee kanten van de staart hangt. Zo zal je er met weinig moeite toch heel glamoureus uitzien! 

 

10. Het losse vlechtje

Vlechtjes blijven charmant. Neem een klein lokje haren dat zich recht achter de oren bevindt en maak er een vlechtje van. Perfect om je boho-look mee af te maken!

Bron beelden: Pinterest

 

Meer over crosspromo

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video