SAY WHAT: Samantha Markle schrijft een boek over Meghan's duistere geheimen

Print
SAY WHAT: Samantha Markle schrijft een boek over Meghan's duistere geheimen

Foto: Shutterstock

Na een lange tijd geen gezaag en geklaag, is ze is terug van weggeweest de zus van Meghan: Samantha Markle. Maar niets is minder waar, Samantha werkt in stilte hard aan een boek vol onthullingen over haar succesvolle jongere zusje. Als je dat al erg vindt, houd je vast voor dit nieuwtje: ze brengt het boek uit rond de periode dat Meghan haar royal baby verwacht… why?

In the Shadows of The Duchess

Samantha kondigde in de Daily Star vol trots aan dat haar boek In the Shadows of The Duchess zal heten. Dat klinkt uhm… Gruwelijk? Mysterieus? Beangstigend? We zouden je graag willen geruststellen dat het niet zo wordt, maar helaas. Het boek zal vol duistere onthullingen staan over haar halfzusje. Volgens Samantha zou alles erin staan omdat de wereld de hele waarheid moet kennen. Daarnaast onthult ze ook dat ze online gepest wordt en doodsbedreigingen ontvangt sinds Meghan met prins Harry is getrouwd.

Toeval of niet

Ook al beweert Samantha dat ze het boek wilt uitbrengen om de 'waarheid' te vertellen, toch lijkt het ons meer een flinke steek naar Meghan toe. Het boek komt namelijk uit rond de periode dat Meghan is uitgerekend: april of mei. Geen toeval als je het ons vraagt. Wij voorspellen dat je daardoor nog wat boze mails en berichten zult ontvangen, Samantha…#teamMeghan. 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video