Het is officieel: Hailey Baldwin liet achternaam veranderen in Bieber

Print
Het is officieel: Hailey Baldwin liet achternaam veranderen in Bieber

Foto: Photo News

We vermoeden het al een tijdje, maar nu weten we het helemaal zeker: Justin Bieber en Hailey Baldwin zijn een getrouwd stel! Dat bevestigde het koppel afgelopen weekend op een bijzonder (on)subtiele manier op Instagram.

De geruchtenmolen draait al een tijdje op volle toeren en eigenlijk wisten we het al een beetje, toen Justin Bieber en Hailey Baldwin stiekem bevestigden aan een fan dat ze in het huwelijksbootje gestapt zijn. Officieel liet het stel nog niets van zich horen maar af en toe werden er wel subtiele hints gegeven.

Zo postte Justin dit weekend nog een foto van het vrolijke koppel op Instagram. In het onderschrift schreef hij: "My wife is awesome". Meer bevestiging dan dat kun je bijna niet krijgen, tot Hailey het al helemaal Insta-official maakte door haar naam te veranderen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My wife is awesome

Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber) op

 

In de Verenigde Staten is het de gewoonte dat vrouwen bij hun huwelijk de achternaam van hun echtgenoot aannemen. Dus veranderde Hailey haar achternaam op sociale media. Zo viel het dan ook meteen op dat haar Instagramnaam veranderd was van @HaileyBaldwin naar @HaileyBieber. 

Dus girls, it's official: Justin en Hailey Bieber zijn man en vrouw. Nu dat opgehelderd is, is de jacht naar details over hun huwelijk geopend!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video