Voor elk wat wils: Lidl opent grote kerst pop-up op Meir

It's starting to look a lot like Christmas... Onze favoriete supermarktketen Lidl opent namelijk een grote kerst pop-up winkel op de Meir in Antwerpen. Daar kun je een greep uit het assortiment leren kennen, je kerstinkopen doen én gezellig iets drinken. Bovendien steun je ook nog het goede doel.
Print

Kerst komt eraan en dat betekent ook weer dat het tijd is om cadeautjes in te kopen voor familie en vrienden. Daarom opent Lidl in het hartje van Antwerpen, op de Meir, een grote kerst pop-up winkel. Daar kun je alles vinden van versiering en speelgoed tot kleding en zelfs skimateriaal. Voor elk wat wils, dus.

Als je kennis hebt gemaakt met een greep uit het assortiment, kun je vervolgens je bestelling plaatsen die dan aan huis geleverd wordt. Hoe handig is dat? Geen gesleur dus met zakken over de Meir, maar gewoon relaxed je lijstje afvinken. En na al dat shoppen kun je nog afsluiten in de Winterbar op de eerste verdieping, want daar drink je een lekker warm drankje in een gezellig én instaworthy interieur. Double win!

Het beste is misschien nog dat je met je kerstinkopen het goede doel kan steunen, want voor elke aankoop schenkt Lidl het equivalent aan de voedselbanken. Zo geeft de keten het startschot voor de Warmste Week. Vorig jaar werd er 30.000 euro ingezameld en hopelijk dit jaar nóg meer! Je kan er nog tot en met zaterdag 24 november terecht op de Meir in Antwerpen.