Aha! Vier alternatieven om tóch geen irritante panty’s aan te hoeven doen deze winter

Print
Aha! Vier alternatieven om tóch geen irritante panty’s aan te hoeven doen deze winter

Foto: Isopix

Een afzakkend kruis, geslobber om de enkels, een tailleband die tot de oksels komt en hinderlijk dikke teennaden. Voor de een is een panty een ware kwelling, de ander kan dan weer niet zonder dat extra laagje om haar benen. Gelukkig bestaan er enkele alternatieven waardoor je het tijdens koude winterdagen net zo warm hebt als die pantylovers.

 

1. KNIELAARZEN

Niet enkel om ‘on trend’ te zijn moet je dringend een paar knielaarzen aan je schoenencollectie toevoegen, de lange laarzen zijn ook de perfecte invallers voor een panty. Vind je dit schoeisel ondanks z’n populariteit toch nog net iets te veel ‘Pretty Woman’? Koop dan een gewoon paar lange laarzen en draag er een midi-rok over. Lekker warm, van boven tot onder.


 

 

2. MAXI-JURK

Nog zoiets waar we – net als onze blote benen – geen afscheid van willen nemen: maxi-jurken. Het goede nieuws is, wanneer je ze combineert het eigenlijk best wel warm is. Lees hier al drie manieren om je maxi-jurk te recycleren voor de winter. Onze benentip: koop een onderrok – yep, zo eentje die je oma droeg – wanneer je maxi-jurk uit een vrij dunne stof bestaat.


 

 

3. PUZZELEN

Tegenwoordig zijn rokken in alle lengtes ‘in’, net zoals schoenen. Combineer een rok dan ook op een zodanige manier met schoenen zodat je eigenlijk maar heel weinig huid ziet. Nog een lekker warme lange jas erover en jij zult de hele winter lang geen panty hoeven aan te trekken.


 

 

4. ROK-OVER-BROEK

Een laatste resort – waar we voor alle duidelijkheid geen fan van zijn – is een rok of jurk over je broek aan te trekken. Het was in de jaren negentig een trend waar we allen vrijwillig aan deelnamen, maar laten we het ook in het verleden houden, goed?

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video