De 5 beste seksstandjes die zelfs mensen met een ochtendhumeur niet kunnen weerstaan!

Print
De 5 beste seksstandjes die zelfs mensen met een ochtendhumeur niet kunnen weerstaan!

Foto: shutterstock

Wanneer je ’s ochtends wakker wordt met bae, kan je twee dingen doen. Snoozen, uit je bed rollen en al strompelend naar het toilet stappen of wat dichter tegen je lief aankruipen, kussen, langzaam wakker worden en genieten van lekker luie ochtendseks. Bye bye, oude gewoontes. Hello, nieuwe en intieme ochtendroutine!

To ochtendseks or not to ochtendseks?

Waarom is ochtendseks nu zo belangrijk? Het geeft niet alleen je seksleven een boost, het werkt ook efficiënter dan cafeïne. Ochtendseks is goed voor de teint en de textuur van je haar en huid. Last but not least: zijn erectie is groter en harder, say what?!
 

Minimale inspanning, maximaal genot A.K.A. ochtendseks!

Voor wie goesting heeft, maar geen ochtendmens is, verzamelden wij dé perfecte seksstandjes.

Sexy spooning

Lepeltje lepeltje is niet alleen supercosy, het is ook opwindend. Je bedpartner kan je makkelijk penetreren én tegelijkertijd vingeren… twee vliegen in één klap. Daardoor genieten jullie beide van dit standje zonder last te hebben van elkaars ochtendadem. #winning

Missionaris met een twist

Lig op je rug met de benen kaarsrecht naast elkaar. Je partner kruipt bovenop jou met zijn knieën langs je dijen. Hij penetreert je zo tussen gesloten benen. Dit zorgt voor een maximale clitorale stimulatie! Sounds good, right?

De lift

Doggystyle met een extraatje: een kussen. Lig op je buik met het kussen onder je bekken zodat je heupen en achterwerk omhoog worden gelift. Je partner penetreert je zo dieper en jij maakt je niet moe door op handen en knieën te gaan zitten, chill!

De man trap

Dit is nog een variant op de missionarishouding. Start in missionaris en wikkel daarna je benen rond die van je partner. Ondanks je kunt blijven liggen en niet hoeft te bewegen, controleer jij toch de snelheid! #girlboss

De 'ohm' houding

Laat je partner in kleermakerszit zitten. Ga in zijn schoot zitten en wikkel je benen rond zijn onderrug. Schommel dan zachtjes heen en weer voor een climax om ‘U’ tegen te zeggen.

Net zoals de vogeltjes fluit jij vanaf nu ’s ochtends mee. You’re welcome!

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video