Deze originele haarstijl is helemaal terug van weggeweest

Print
Deze originele haarstijl is helemaal terug van weggeweest

Foto: Isopix

Dames, tijd om je inner Blair Waldorf terug boven te halen, want de haarband is aan een serieuze opmars bezig! Verschillende sterren zijn al gespot met een fris exemplaar, waaronder topmodellen en zussen Gigi en Bella Hadid en Winnie Harlow. Welke look is jouw favoriet?

 

Bella en Gigi Hadid

De topmodel-zusjes Bella en Gigi Hadid kiezen ervoor om de haarband te integreren in een simpele maar moderne look. Een zwarte haarband en een strakke paardenstaart met een middenscheiding kan al genoeg zijn om helemaal te shinen. Hun boodschap: keep it simple!

 

Kelly Osbourne

Televisiepersoonlijkheid Kelly Osbourne gaat voor een nonchalante black-and-white look. Daarbij heeft ze simpelweg een sjaaltje geknoopt rond haar haren. Please, try this at home!

 

Taylor Hill

De Victoria's Secret angel Taylor Hill heeft haar schattig knotje geaccentueerd met een bijpassende haarband, ook met knotje. En dat staat haar prachtig! 

 

Sarah Hylandl

 

Zoals actrice Sarah Hyland toont, is een haarband niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Je kan de haarband makkelijk gebruiken om mee te gaan sporten, zo blijft je haar uit je gezicht. Handig!

 

Winnie Harlow

Topmodel Winnie Harlow toont ons de sporty-diva look. Ze combineert een brede, simpele en zwarte haarband met grote oorbellen en een grote zonnebril. You go, girl!

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video