MUST HAVE: de Friends-editie van Trivial Pursuit!

Print
MUST HAVE: de Friends-editie van Trivial Pursuit!

Foto: Superguide

Alle Friends-fans, opgelet… Wij hebben goed nieuws voor jou! Trivial Pursuit heeft een editie uitgebracht, gebaseerd op de avonturen van de zes New Yorkse vrienden. It’s not a want… It’s a need!

How you doin’? 

Heel goed, thanks. En of wij blij zijn met dit geweldig nieuws! Het spel omvat 600 (!) vragen over de meest favoriete momenten en personages uit de serie. Weet jij in welke aflevering Joey de beroemde woorden: “How you doin’?” uitsprak? Of ken jij de trouwdatum van Rachel en Ross in Vegas beter dan die van je ouders? Dan is deze Friends-editie van Trivial Pursuit op jouw lijf geschreven om die uitgebreide kennis te bewijzen en het spel los te winnen!

Test je kennis

Net zoals de klassieke versie, werp je gewoon met dobbelstenen. Elke kant van de dobbelsteen komt overeen met een bepaalde categorie. Als je een vraag goed beantwoordt over één van de tien seizoenen, dan houd je deze kaart bij. Heb je een tweede goed antwoord? Dan scoor je één punt. Wat is nu het doel van het spel? Twaalf kaarten en dus zes punten verzamelen.

Denk je dat dit Easy peasy lemon squeezy is? Surf dan snel naar de online shop van Bol.com, koop het spel voor maar 25 euro en daag je vrienden uit! #whodareswins

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video