HEBBEN: een zelfgemaakte chocoladereep van ons favoriete slavernij-vrije chocolademerk

Print
HEBBEN: een zelfgemaakte chocoladereep van ons favoriete slavernij-vrije chocolademerk

Foto: Instagram: tonyschocolonely_nl

Hoera! Het Hollandse chocoladebedrijf Tony’s Chocolonely zorgt er voor dat je vanaf nu een custom-made chocoladereep kan maken met je favoriete chocoladesmaak en extraatjes. Al wat je daarvoor hoeft te doen is even naar Amsterdam gaan – en dat hebben we er voor over, toch?

Je kan je eigen reep maken in Tony’s Superstore in Amsterdam. Daar moet je op een speciale tablet je reep samenstellen. Je mag kiezen uit puur, melk of wit, of zelfs twee smaken mengen. Vervolgens heb je de keuze om nog enkele ingrediënten toe te voegen zoals onder andere kokosnoot, knettersuiker, framboos, toffee en nog veel meer. Je kan zelfs zien hoe de chocoreep gemaakt wordt door een raampje in de “chocomachine”. Cool!   

Maar wat is een unieke chocoladereep zonder eigen verpakking? Ook hier heeft Tony’s Chocolonely aan gedacht. Je kan zelf je eigen chocoladewikkel ontwerpen door de kleuren te kiezen en zelfs je eigen naam erop zetten! Het hele proces – van chocolade tot wikkel – neemt zo’n 45 minuten in beslag en je betaalt er € 7,50 voor. Nog een leuk extraatje: de reep is in twee gedeeld, zo kan je delen met je lief, je bff of een familielid!

Een chocoladereep maken is trouwens niet het enige wat er in Tony’s Superstore te doen is. Het is er ook mogelijk om alle uitgebrachte smaken van het merk kopen die je in België niet kan verkrijgen: van chocolademelk met popcorn en discodip tot pure chocolade met meringue en kers. YUM! Verder vertellen enkele medewerkers ook over het onrecht in de chocolade industrie en hoe we hieraan een steentje kunnen bijdragen én is er een photobooth. Allen daarheen!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tony's Chocolonely NL (@tonyschocolonely_nl) op

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video