Twitter ontgoocheld na ontknoping 'Boer Zkt Vrouw': "Kan iemand Jeroen een mot geven?"

Print
Twitter ontgoocheld na ontknoping 'Boer Zkt Vrouw': "Kan iemand Jeroen een mot geven?"

Foto: VTM

Gisteren zat menig Vlaanderen vol spanning voor de tv om de langverwachte ontknoping van Boer Zkt Vrouw te kijken. De aflevering werd een emotionele rollercoaster: er werden choquerende onthullingen gedaan, er was drama, maar er werd ook voor liefde gezorgd. Dit lokte de meest hilarische reacties uit op Twitter. Wij hebben voor jullie de belangrijkste momenten samengevat en de leukste tweets op een rijtje gezet!

 

BOER JEROEN EN SEVERIEN

De grootste klap kwam toch wel van boer Jeroen en "zijn" Severien. Jeroen was op slag verliefd op “azun schuuwen vrouwmensch”. Vorige aflevering leek alles nog koek en ei en hoorden we de trouwklokken al luiden. Tot de verbazing van ons - en heel groot Vlaanderen - bleef de romance niet lang duren. Toen Severien na de opnames terug naar Duitsland ging om haar boer te bezoeken, vond Jeroen haar te stil en zag hij “een andere Severien”.  Dan besloot hij er maar een punt achter te zetten. Waarna hij niet veel later kwam aandraven met zijn nieuwe vlam Kimberly, een vriendin van de familie en alsook Vlaamse. Hmm, wij krijgen hier een flashback.. #Temptation! Severien bleef heartbroken achter. Not cool, Jeroen!

 

 

 

 

 

BOER BJORN EN EVELYN

We hadden de shock van boer Jeroen nog niet verwerkt, of daar kwam de tweede schokgolf al aan. Boer Bjorn bleek stout te zijn geweest. Net voor de speeddates had hij namelijk al een meisje leren kennen in zijn thuisland Canada, waarmee hij al mee aan het daten was geweest. Foei, Bjorn! Uiteindelijk heeft hij de prille romance stopgezet en de meisjes toch nog de kans gegeven om naar zijn erf te komen, maar meer dan vriendschap is er niet gebloeid, ook niet met uitverkorene Evelyn. Tot grote vreugde van enkele Twitteraars: die kunnen Bjorn wel bekoren!

 

 

 

 

BOER JITSE EN EMILY

Voor Jitse en Emily is het complicated. Op hun reis naar het Noorse Bergen zag Jitse het al helemààl zitten met Emily. Helaas voelde ze op dat moment enkel nog maar vriendschap. Eenmaal terug in België had Emily meteen spijt en vloog ze terug naar Noorwegen waar ze nog enkele dagen met Jitse doorbracht. Alle moeite kon jammer genoeg niet meer baten, want Jitse had zijn gevoelens al opgeborgen en "voelde het niet meer". Van een slechte timing gesproken!

 

 

 

BOER JAN EN ROMINA

Na al deze tegenvallers smachtten we allemaal naar een beetje liefde. En of we dat kregen! De altijd zo verlegen Australische boer Jan vertelde dat hij vlindertjes voelde voor Romina, en de blinkende oogjes van Romina spraken boekdelen. Ze verzekerden ons dat alles goed zat. Smelt!

 

 

 

 

BOER MANU EN HILDE

Save the best for last – het Zuid-Afrikaans sprookje voor olijfboer Manu en Hilde blijft duren. Tijdens de reis maakte Hilde hem duidelijk dat ze volledig voor hem zou gaan. Binnenkort zal ze voor langere tijd naar Zuid-Afrika gaan, en zelfs haar hond gaat mee. Eind goed, al goed!

 

 

Meer over Boer zkt Vrouw

Meest recente video's

Meer video