Aha! Zo draag je een faux fur jas zonder eruit te zien als een cavia met een bad hair day

Hoewel het nog steeds een van dé must haves van het seizoen is, is het niet meteen het makkelijkste item om te stylen. Yes, we hebben het over fake fur coats. Wil je graag een bontjas aanschaffen, maar er liever niet bijlopen als een cavia met een bad hair day? Dan heb je geluk, want wij schuimden het wereldwijde web af op zoek naar influencers die het helemaal snappen en schreven zelf ook nog wat tips voor je neer.
Print

 

LET IT SHINE

Het staat buiten kijf dat wanneer je een faux fur jas draagt, dit de eyecatcher van je look is. Hou de rest van je outfit dan ook minimalistisch. Een makkelijke oplossing is om een outfit in één kleur aan te trekken. Easy peasy, toch?

 

WELKE LENGTE?

Een korte fake fur jas ziet er al sneller wat funky uit en is minder overweldigend voor kleinere mensen dan een lange versie. Al bestaat de kans dan wel dat een korte bontjas je er bovenaan wat zwaarder kan laten uitzien. Zorg daarom voor een mooi evenwicht en draag geen superstrakke broeken.

Een middellange faux fur jas is de meest voorkomende en tevens ook de elegantste. Je kunt deze jas over een jurkje dragen voor een avondje uit, maar evengoed combineren met jeans en er nog dashing uitzien.

 

TO SJAAL OR NOT TO SJAAL?

Een aaibare jas trek je logischerwijs aan omdat je het koud hebt. Dat je dan ook graag een sjaal rond je nek wil draaien is niet onbegrijpelijk. Maar de combinatie kan er heel snel bombastisch uitzien. Wil je toch liever geen zeven keelontstekingen op een rij oplopen, ga dan voor een iets dunnere sjaal in een luxueuz stof zoals kasjmier.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video