Dankzij ons favoriete lingeriemerk skiën we fashionable de winter in

Print
Dankzij ons favoriete lingeriemerk skiën we fashionable de winter in

Foto: Elke Sockeel

Goed nieuws voor de ladies die van wintersport houden. Het Nederlandse lingerielabel Hunkemöller lanceert voor het eerst een skicollectie die zowel stijlvol, comfortabel als vrouwelijk is. Dit jaar ski jij de piste af in een hippe outfit, YAY!

Dankzij Hunkemöller shinen wij al in de slaapkamer en de fitness. Maar binnenkort dus ook op de skipiste. We krijgen al spontaan zin in een wintervakantie door deze collectie. Kijk maar mee!

De collectie bestaat uit twee cropped high performance ski-jassen, twee bootcut broeken én een sexy overall. Keuze genoeg om de ster van de piste te worden. Je scoort deze stukken zowel in het zwart als in het wit, zo combineer je er eindeloos op los.

En wat met de accessoires? Ook daar heeft Hunkemöller aan gedacht. Bijpassende handschoenen of een zachte muts inclusief glitters… yes, please!

Wistje datje: alle items zijn waterafstotend en gemaakt uit ademende stoffen. Okselvijvers? Wat zijn dat?

De prijzen zijn even leuk als de collectie zelf! Ze variëren van €17,99 tot €154,99. Shop de HKMX ski collectie vanaf deze week online of in de winkels. Wees snel, want het is limited edition

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video