SOS: Wat stuur je hem na de first date?

Print
SOS: Wat stuur je hem na de first date?

Foto: Shutterstock

Stel je voor: je hebt net dé perfecte date gehad. Een romantisch diner bij kaarslicht met een knappe bink, en een vlot gesprek zonder gênante stiltes. Dan begint nu de echte horror: Zal hij een berichtje sturen? Of moet jij iets sturen? Maar wat dan? En vooral: wanneer? Je wilt niet overkomen als de “crazy girlfriend”. Daarom hebben wij voor jou enkele tips verzameld van datingexperte Diana Dorell.

 

Wanneer is het perfecte tijdstip om je berichtje te verzenden?

Easy does it - stuur niet meteen die avond zelf nog wanneer je ligt weg te dromen over jullie trouwdag. Het beste is dat je wacht tot de ochtend na de date. Zo houd je de spanning erin en blijf je een beetje mysterieus. Stuur niet meteen wanneer je wakker wordt, maar wacht tot in de late voormiddag. Zo lijk je niet hopeloos, maar wel vriendelijk. Wel oppassen, dames: langer dan een week wacht je best niet. Straks weet hij je naam niet meer! Je wilt bovendien niet ongeïnteresseerd overkomen.

 

Wat kan je sturen?

Blijf luchtig en positief. Schrijf dus geen volledige roman, maar houd het bij een kort berichtje. Een voorbeeld kan zijn: “Ik vond het heel leuk. Bedankt voor het etentje!”. Op dit moment hoef je nog niet driftig beginnen te flirten, maar dien je eerder een goede indruk te maken. Een emoji kan, zoals een lachende smiley. Een echte no-go is echter een emoji gebruiken ter vervanging van een woord, want zo kom je niet echt communicatievaardig over.

 

Help! Hij antwoordt niet!

Na uren je hoofd te breken heb je al je moed bijeen geraapt en een leuk berichtje verstuurd naar je crush. Dan is het the worst part aangebroken: in spanning wachten op een berichtje terug. Als hij niet ogenblikkelijk antwoordt, ga dan niet meteen beginnen freaken. Misschien heeft hij het druk of staat zijn hoofd er nu even niet naar. Blijf relaxed en focus op jezelf en de fijne dingen in je leven. Antwoordt hij na 2 dagen nog niet? Dan weet jij genoeg! Laat jezelf niet ontmoedigen en blaas nieuw leven in die Tinder app!

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video