De redactie test uit: Eucerin Hyaluron-Filler Peeling & Serum

De redactie test uit: Eucerin Hyaluron-Filler Peeling & Serum

Foto: JaniTV

Er zijn tegenwoordig heel wat producten die volgens experten in je beautyroutine inbegrepen moeten worden. Neem nu bijvoorbeeld peelings en serums. Het zijn middeltjes waarvan we vaak niet weten hoe we ze moeten gebruiken en welke invloed ze hebben. Eucerin kwam een tijdje geleden met de Hyaluron-Filler Peeling & Serum. Die beweert diepe rimpels op te vullen en je een gladde, stralende huid te bezorgen. Redacteur Lorenzo (22) heeft een gemengde huid en voor zijn leeftijd al heel wat fijne rimpels. Hij testte het product uit en brengt zijn verdict.

WERKING

"Een peeling en serum voor 's nachts, met dubbele werking. Exfolieert licht en verfijnt de textuur van de huid, stimuleert de celvernieuwing en helpt zelfs de diepste rimpels van binnenuit op te vullen. Voor en gladdere, stralende huid" leest de website van Eucerin.

 

PRIJS/KWALITEIT

Je krijgt een flacon met een inhoud van 30 ml voor zo'n 39 euro. Dat is redelijk prijzig naar mijn eigen gevoel, maar ook moeilijk te vergelijken, want er zijn niet echt vergelijkbare varianten van andere merken. Je krijgt tenslotte ook twee producten in één: peeling en serum.

 

GEUR/TEXTUUR

Het ruikt niet heel erg lekker en zelfs een beetje vreemd. Qua textuur zit het wel helemaal goed. De twee componenten verschillen lichtjes van elkaar, maar als je ze door elkaar mengt en aanbrengt op de huid dringt het heel erg goed door. Het is zeker niet te dik maar ook niet te waterig. 

 

PLUSPUNTEN

Dit product mag enkel 's avonds gebruikt worden en dat is wel handig. Daarnaast merkte ik ook meteen verschil na het eerste gebruik en zelfs de collega's op de redactie merkten het op. De huid is veel gladder, zachter en geeft een lichte glow af. 

 

MINPUNTEN

Peelings zijn natuurlijk vrij agressief. Je gebruikt dan ook best tot een week na je laatste keer een dagcreme met SPF-bescherming. De huid is namelijk erg gevoelig aan de zon door het product. 

 

HET VERDICT: 8/10

Het feit dat er een duidelijk merkbaar verschil was die ook collega's konden vaststellen, is heel erg positief. Ik zou het product dus zeker opnieuw kopen, maar zou het gebruik ervan wel beperken tot maximum één keer per week, alhoewel Eucerin schrijft dat het in principe elke dag te gebruiken is. Het is vooral iets waar je zelf bij moet aanvoelen hoe je huid reageert en hoeveel je ervan nodig hebt.

Eucerin Hyaluron-Filler Peeling & Serum Nacht - € 39,00 bij apotheek.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video