Belachelijk: Meghan Markle mag geen knoflook eten en wel om deze reden

Print
Belachelijk: Meghan Markle mag geen knoflook eten en wel om deze reden

Foto: Photo News

Sinds haar huwelijk met prins Harry is Meghan Markle de Duchess of Sussex. Als lid van de Britse Koninklijke familie moet ze zich dan ook aan heel wat regeltjes houden. Daar zitten enkele verrassende tussen. Zo mag ze bijvoorbeeld geen knoflook eten. WTF?

Wat is er nu heerlijker dan enkele knoflookbroodjes bij een bord pasta? Vraag dat maar eens aan Meghan Markle, want het is maar één van de bereidingen die uit den boze is voor de kersverse royal. In geen enkel gerecht dat op het bord van de Koninklijke familie verschijnt mag knoflook zitten. De reden lijkt voor de hand te liggen...

We ademen allemaal wel uit in onze hand om te checken hoe erg het eraan toe is na een stevige portie knoflook en dat kan Meghan zich natuurlijk niet veroorloven. Een royal stinkt niet uit haar mond, duh. Daarnaast is The Queen ook gewoon geen fan van knoflook. En als zij iets niet lust, eet de rest het ook niet. Simpel!

Gelukkig mogen Meghan en Harry in hun eigen thuisomgeving wel genieten van knoflook. Als ze niet de deur uit moeten, tenminste. Maar wist je dat Meghan ook geen mosselen mag eten? Dat en nog 16 andere regeltjes hebben we op een rijtje gezet.

Meest recente video's

Meer video