Bye bye paardenstaart, hello originele opsteekkapsels!

Print
Bye bye paardenstaart, hello originele opsteekkapsels!

Foto: Pinterest

Als het er ’s ochtends op aankomt om je haar vast te dragen, dan hebben we vaak niet meer inspiratie dan een paardenstaart en dat is op de duur… #saaaai Wij zetten 7 haalbare en toffe alternatieven voor jou op een rijtje. En nee, je gaat niet gewoon een dotje maken van je staart.
  • We hebben het allemaal wel één keer per week: een bad hair day. Met als gevolg dat we snel snel een messy bun maken. Vanaf nu maken we iets gelijkaardigs, maar met een chiquere toets: de French twist. Een klein dotje verborgen onder haar.

  • Wanneer je echt in tijdsnood zit of gewoon zin hebt in een simpel dotje, kan je dit wel een extraatje geven. Thank God for scrunchies!

  • Do not panic, het volgende ziet er veel moeilijker uit dan het eigenlijk is: een kroontje van een vlecht. Een meer fashionable look om je haar uit je nek te houden bestaat niet!

 

  • Voor zij die graag strak en modern zien, is er de twisted pony. Plukje haar? Check! En draaien maar.

 

  • Twijfel je tussen een paardenstaart of een dotje? No stress, de nieuwe topknot lijkt half op een staart en half op een dotje. Ideaal, toch? Je creëert de lus door het haar twee keer te draaien.

 

  • Maak kennis met de opvolger van de visgraatvlecht. Het ziet er moeilijk uit, en ja het is ook vrij moeilijk... Maar wie niet waagt, niet wint. Als je de vlecht uitdoet, krijg je dik en krullend haar. Twee kapselinspiraties in één klap.

 

  • Maak een dotje en geef er een extra toets aan door dit accessoire: een sjaaltje. Ideaal voor tijdens een bad hair day of als het wat kouder weer is.

Wij weten wat doen dit weekend: oefenen, oefenen, en nog eens oefenen! Zodat we maandag met een nieuw opsteekkapsel de deur uitgaan. You’re welcome!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video