Hoera! Herbert en Jolien zijn trotse ouders geworden van een Temptation-baby

Print
Hoera! Herbert en Jolien zijn trotse ouders geworden van een Temptation-baby

Foto: Instagram: herbert_bb/dekinderfotograaf

In case je in ‘Temptation Island’-rehab zat: ex-kandidaten Jolien en Herbert verwachtten sinds februari hun eerste kindje samen. En de kleine spruit werd zonet geboren! Dat maakte het koppel zelf bekend via een vertederende Instagramfoto.

“So proud! Onze kleine jongen is geboren. Welkom Emilio Bodendorfer. We zijn zo gelukkig met jou, totally made with love!”, schrijft kersverse mama Jolien onder hun eerste gezinskiekje. Ook Herbert z’n geluk kan duidelijk niet op: “Ik kan niet stoppen met huilen en God bedanken voor het mooie wondertje dat jij bent en dat alles goed verlopen is. Welkom Emilio Bodendorfer! Eu te amo meu filho.”

 

Jolien en Herbert maakten het grote nieuws begin mei bekend op sociale media. Jolien was op dat moment twaalf weken zwanger en ook #papaHerbie keek vol verwachting uit naar hun ‘Temptation’-baby. In het programma ‘Gert Late Night’ verklapte het tweetal zelfs het geslacht van de kleine spruit.

 

Het koppel verraste destijds vriend en vijand toen ze besloten toch samen te blijven na hun deelname aan ‘Temptation Island’. Alle douche-avontuurtjes, pindanootjes en zwembadorgieën aside slaagden deze twee voor de Ultieme Relatietest. En kijk, eind goed al goed! We wensen Jolien, Herbert en kleine Emilio dan ook alle geluk toe!

Meer over Temptation Island

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video