Dit is de allernieuwste datingtrend: pokemoning… Poke watte?

Print
Dit is de allernieuwste datingtrend: pokemoning… Poke watte?

Foto: Shutterstock

Voor alle singles onder jullie, listen up! Wij leggen jullie de nieuwste datingtrend uit: Pokemoning. Jouw doel: zoveel mogelijk partners tegelijkertijd voor je winnen. “GOTTA CATCH ‘EM ALL!”

Het was nog nooit in ons opgekomen dat er een datingtrend à la Pokémon zou ontstaan, maar toch is het zo. En nee, je hoeft jezelf niet te verkleden als Pikachu of Charmander tijdens je volgende date, oef!

De nieuwe datingtrend is helaas niet zo schattig als Pikachu zelf. Je probeert zoveel mogelijk dates of partners tegelijkertijd te scoren. 'Waarom zou je dat doen?' Horen we je al denken.. zo kan je al je gewenste eigenschappen verzamelen bij verschillende dates. Op deze manier kan je toch heel je 'must have lijstje' afvinken.

Met andere woorden: Pokemoning is een ander woord voor… player!

De ene is supergrappig, maar niet zo knap. De andere is mega knap, maar heeft totaal geen gevoel voor humor en leeft voor zijn voetbal. Diegene die dan wel tijd heeft voor jou, is jammer genoeg niet slim, maar wel heel lief… De slimmerik van de hoop blijkt dan weer een enorme sloddervos te zijn. #help

Waar blijft onze prins ‘ik ben jouw totaalpakketje’? We weten dat het moeilijk is om al die eigenschappen terug te vinden in één persoon, daarom spaar je bij pokemoning dus geen pokéballen, maar wel harten van verschillende (nietsvermoedende) dates… 

Wel euhm... it's a no for us!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video