Luister jij al naar kerstliedjes? PROFICIAT, jij bent een superleuk persoon!

Print
Luister jij al naar kerstliedjes? PROFICIAT, jij bent een superleuk persoon!

Foto: Shutterstock

Kerstliedjes: ready, set, go and… REPEAT! Jij hoeft je daar totaal niet voor te schamen als je dit nu al doet. Integendeel, je mag er fier op zijn! Geef vanaf nu met trots toe dat jij dé perfecte afspeellijst al gevonden hebt en je er luidkeels met meezingt.

5 redenen waarom je superleuk bent als je nu al die-hard naar kerstliedjes luistert:

  • Je bent vrolijk

Als je nog maar de begintoon hoort van All I Want For Christmas, word je instant happy. Niks maakt jou vrolijker dan dit. En wie houdt er nu niet van een vrolijk persoon?

  • Je bent gezellig

Wanneer de zomer nog niet voorbij is, denk jij al aan de gezelligheid van de winter. Je brandt terug kaarsjes en je moet je inhouden om de kerstboom nog niet te zetten. Nu de zomer officieel gedaan is, is het al iets meer sociaal aanvaardbaar om de gezelligheid in huis te halen, ein-de-lijk!

  • Je steekt mensen aan

Wanneer jij je werk binnenkomt en de tonen van Last Christmas neuriet, breng je in no time jouw collega’s ook in de kerstsfeer. Ook al geven ze dit soms niet toe…

  • Stress? Wat is dat?

Het is algemeen geweten dat naar muziek luisteren veel positieve effecten heeft op je lichaam en mentale gezondheid. Daardoor ervaar je minder stress. Twee vliegen in één klap! Volgende keer dat ze boos worden als je de playlist nog eens opzet, raad je ze maar aan dat ze keihard moeten meezingen voor hun gezondheid!

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video