I do! Ook C&A komt met bruidscollectie en één jurk scoort alvast heel wat Pinterest-punten

Print
I do! Ook C&A komt met bruidscollectie en één jurk scoort alvast heel wat Pinterest-punten

Foto: C&A

Stap jij volgend jaar in het huwelijksbootje? Zorg er dan voor dat je een datum prikt ná maart 2019. In die maand komt C&A met een bruidscollectie op de proppen en de eerste beelden zien er alvast veelbelovend uit. Ook fijn: sommige jurken kosten nog geen dertig euro!

Tijdens de modeweek in Lissabon stuurde C&A vier modellen in het wit de catwalk op. Van een aansluitende halterjurk tot een zwierige jurk uit tule: vier verschillende stijlen, maar één voor één perfect voor geen fortuin wil uitgeven aan een trouwkleed. En als je het ons vraagt scoort de tule jurk heel wat Pinterest-punten. C&A kondigde eerder ook al aan dat de jurken vergezeld zullen worden door vier jumpsuits waarin je naar het altaar kan stappen. En dat allemaal voor prijzen – zeg maar prijsjes – van 29,90 euro tot 179,90 euro. We kunnen als het ware om het uur in een andere outfit verschijnen!

Verwacht wordt dat de collectie eind maart in een aantal geselecteerde winkels landt. De confectieketen sluit met de trouwontwerpen het rijtje van budgetmerken die een trouwcollectie ontwerpen aan. Zo brachten eerder Sessun, Topshop, Zalando en H&M al een lijn met bruidsjurken op de markt. The more, the merrier denken wij dan!

 

 

 

Meer over trouwen

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video