Hallokes! Deze acteur werd verkozen tot meest sexy man van het jaar

Print
Hallokes! Deze acteur werd verkozen tot meest sexy man van het jaar

Foto: Isopix

People Magazine houdt elk jaar een virtuele vleeskeuring van bekende mannen en roept het sexyst exemplaar vervolgens uit tot meest sexy man van het jaar. Vorig jaar ging die titel nog naar Nederlandse acteur – hubba hubba – Michiel Huisman, en ook dit jaar mag een filmster met de eer gaan lopen.

Het is de 46-jarige Idris Elba die zich ‘meest sexy man van het moment’ mag noemen als het aan People Magazine ligt. “Dat kan niet! Echt?!”, reageerde de ‘Luther’-acteur. “Nadien keek ik eens goed in de spiegel en dacht ik bij mezelf, ‘ja, je ziet er best sexy uit vandaag!’ Maar om eerlijk te zijn: het is gewoon een leuke verrassing en zeker een goede boost voor m’n ego.”

Doet de naam bij jou niet meteen een belletje rinkelen? Idris woont in Londen en is vooral gekend door zijn rol in de populaire serie ‘The Wire’. Hij wordt nu niet enkel gekroond tot fijn staaltje testosteron, maar mocht ook al een Golden Globe in ontvangst nemen voor zijn hoofdrol in de BBC-detectivereeks ‘Luther’. Of misschien spotte je de acteur eerder al in de film ‘Thor’. Daarnaast vertolkte hij Nelson Mandela in ‘Mandela: Long Walk to Freedom’ en kon je ‘m ook als dj gaan bewonderen op Tomorrowland.

 

SEXIEST MAN ALIVE

De titel van People Magazine wordt al sinds 1985 uitgereikt. Eerder gingen Blake Shelton, Chris Hemsworth, Adam Levine, George Clooney en Channing Tatum er al mee aan de haal. Maar het is nog maar de derde keer – na Denzel Washington en Dwayne ‘The Rock’ Johnson - dat een niet-blanke man met de eer gaat lopen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good morning from our #SexiestManAlive. ??

Een bericht gedeeld door People Magazine (@people) op

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video