Altijd in de weer? Dan is deze langhoudende foundation de perfecte partner in crime

Print
Ochtenden kunnen bij de meeste vrouwen gecategoriseerd worden onder de term ‘chaos’. Vijf verschillende outfits aantrekken, een ontbijt in elkaar boksen, snel nog wat mails beantwoorden en als het kan met een stralend gezicht de deur achter ons dichttrekken. Met ‘Infaillible 24h Fresh Wear’ van L’Oréal Paris kun je al één ding van je todolijstje schrappen, want deze foundation geeft je een frisse, natuurlijke teint én blijft dan nog eens de hele dag zitten ook!

Eindelijk een foundation die ons tempo aankan, we like! De vernieuwde Infaillible 24H Fresh Wear is een vederlichte longwear foundation die je een natuurlijke teint bezorgt. Maar tegelijkertijd redt deze fond de teint ons van onze eigen stunteligheid, want – halleluja – hij is ook nog eens waterproof.


 

NATUURLIJKE FINISH

Zelfs stress krijgt geen schijn van kans bij deze foundation, want tekenen van vermoeidheid of zenuwen blijven mooi verborgen onder de natuurlijke finish. Zin om na een drukke werkdag wat stoom af te gaan blazen in de fitness? Geen nood om een pitstop aan de spiegel te maken, je make-up zit gegarandeerd nog goed!

Nog een date met de girls in ’t verschiet? Hoe laat het ook wordt, deze partner in crime laat je niet in de steek. Meer nog, om je look af te werken met een al even feilloze lippenstift kun je naar L’Oréal’s Infaillible 24HR Lipstick grijpen.  Dankzij het duo lipstick/balsem blijven je lippen 24 uur lang onberispelijk.

Longer… lighter … fresher!
Ontdek hier de vernieuwde Infaillible 24H foundation en lipstick.

"VAN TRADITIONELE CHINESE GENEESKUNDE TOT BAANBREKENDE ANTI-AGING VERZORGING "