Mindblowing! Deze gratis hack om krullen in je haar te leggen gaat het hele internet rond

Print
Mindblowing! Deze gratis hack om krullen in je haar te leggen gaat het hele internet rond

Foto: Instagram: hudabeauty

Is jouw bankrekening net niet genoeg aangedikt om jezelf te trakteren op de nieuwe Dyson Airwrap – tenzij je nog snel een sugar daddy scoort, that is. Geen paniek, er gaat momenteel een hack het internet rond om perfecte krullen in je haar te leggen met een haardroger en – jawel – een plastic fles. Snel, sleur die PMD-zak terug uit de handen van de vuilnismannen!

Fanatieke Instagrammers hebben deze haartruc vast al ergens voorbij zien komen. Vrouwen van over de hele wereld zijn dan ook in de ban van deze nieuwe haarhack waarbij krullen letterlijk uit een flesje komen, en dan hebben we het niet over sea salt sprays.
 

ZO DOE JE HET

Men neme een plastic fles. Snij de bovenkant van de fles eraf en maak aan de zijkant een gat waar je haardroger met het platte opzetstuk doorheen kan. TIP: vergeet de binnenkant van je fles niet schoon te maken als je niet de hele dag naar Fanta wil ruiken.

Next up: verdeel je haar in verschillende parten, afhankelijk van de dikte en hoeveelheid. Stop een lok in de fles, steek de haardroger door het zelfgemaakte gat, zet ‘m op een hoge stand en watch the magic happen!

 

 

#BLOWTHEBOTTLECHALLENGE

Het trucje is ondertussen al zo populair dat er een hashtag voor in het leven werd geroepen. Ben jij ook bezeten om deze budgetvriendelijk krullenmaker te testen, post je ervaring dan op Instagram onder de hashtag #blowthebottlechallenge. Wij gaan alvast aan het knutselen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dina Batista Carmona (@dina_carmona) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ?? Hair Makeup Nails ?? (@hotonbeauty) op

 

Meer over haar

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video