YAY: de Spice Girls gaan op tournee... Tijd om hun klassiekers luidkeels op te frissen!

Print
YAY: de Spice Girls gaan op tournee... Tijd om hun klassiekers luidkeels op te frissen!

Foto: Spice Girls

De Spice Girls gaan in 2019 op tournee! En of wij dit geweldig nieuws vinden want nu hebben we een extra reden om luidkeels mee te zingen met deze klassiekers! Om dit te vieren geven we jullie wat wistje datjes en dé perfecte Spotify playlist... You're welcome!

Throwback Tuesday: het is niet de eerste keer dat ze een reünie houden. In 2007 deden ze nog eens een tournee en in 2012 traden ze op tijdens de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen in Londen.

Toen waren ze nog voltallig, nu is het helaas pindakaas zonder Posh Spice, beter bekend als Victoria Beckham. Zij zal niet te zien zijn tijdens de wereldtournee omdat ze zich wil concentreren op haar modebedrijf. Zangeres Jess Glynne zal Victoria Beckham vervangen als special guest.

Victoria schrijft op Instagram: “Ik zal mijn meisjes niet vergezellen, maar de Spice Girls was een enorm belangrijk deel van mijn leven. Ik wens hen volgend jaar alle liefde en plezier toe. Ik weet dat ze een geweldige show in elkaar zullen boksen voor onze fantastische fans van vroeger en nu.” #friendshipneverends 

Volgend jaar trekken de 4 leden van de Spice Girls rond in het Verenigd Koninkrijk. De Spice World Tour in combinatie met een citytrip Londen? Yes, please! Noteer het in je agenda: de ticketverkoop start deze zaterdag om 10.30 uur.

Wistje datjes:

  • De Spice Girls was een van de meest succesvolle groepen uit de jaren negentig
  • De hit “Wannabe” zou op minder dan 10 minuten geschreven zijn #saywhat
  • Hun originele naam was eigenlijk: Touch. Dit veranderde door het nummer “Sugar and Spice” waardoor ze zichzelf de Spice Girls noemden
  • Hun laatste tournee is al meer dan 10 jaar geleden
  • Dankzij de Spice Girls kennen wij de Buffalo schoenen, YAY!
  • De microfoon van Victoria Beckham werd vaak uitgezet… #auwtch

MUST HAVE: de Spice Girl playlist!

Als je aan de Spice Girls denkt, zing je bijna automatisch: I'll tell you what I want, what I really really want, toch? Jaja, we hebben je wel door! Geniet ervan en houd je vooral niet in!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video